nlenfrdeitplroestr
Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar TwitterVerzend naar LinkedIn

salamanderWelkom bij RIS Schoenen specialist 


Ris schoenen verkoopt goed passende, klassieke-, sportieve- en trendy schoenen voor kinderen. Wij onderhouden goede contacten met een groot aantal INTERNATIONALE schoenfabrikanten en -importeurs en bezoeken ieder seizoen de grootste schoenenbeurs ter wereld in Düsseldorf waar we ons op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen. (video)

Uit het Nederlandse en internationale aanbod maken wij een eigenzinnige keuze waarbij pasvorm, vormgeving en kwaliteit de belangrijkste selectiecriteria zijn. De nieuwste modellen worden twee maal per seizoen toegevoegd. Om die reden zult u bij ons op de website geen collectie of webshop vinden, omdat wij graag samen met u of u gezinsleden het schoeisel aanpassen en aanmeten. U verlaat pas de winkel als zowel u als wij tevreden zijn. Bij ons is de klant ALTIJD koning (of koningin). Helaas is dat niet meer overal zo.

Nadere informatie kunt u via onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of telefonisch opvragen.